Als u wilt kunnen blijven genieten van uw prachtige tuin, dan is het onderhoud een erg belangrijk aspect. Wij kunnen de zorg dragen voor het geheel of gedeeltelijk onderhouden van uw tuin om hem in zo goed mogelijke conditie te houden. Hiervoor zijn er diverse manieren mogelijkheden:

De voor- en najaarsbeurt

Bij het verzorgen van een voor- en najaarsbeurt wordt de tuin klaar gemaakt voor het komende seizoen. Er kan door ons onder andere worden blad geruimd, gesnoeid, vijver schoongemaakt, gazon kanten gesneden, verticuteren van het gazon, onkruid verwijderen en de borders/gazon bemesten. Eigenlijk alle voorkomende werkzaamheden om uw tuin weer een sterke frisse seizoen start te geven.

Wij bieden u de mogelijkheid om uw voorjaarsbeurt op onze vaste lijst zetten. Dan bellen wij u jaarlijks voor een afspraak voor het inplannen van de werkzaamheden.

Het reguliere onderhoud

Zou u graag een gedeelte of de hele tuin willen laten onderhouden. Kunnen wij u hier ook van dienst in zijn.

Met het reguliere onderhoud zijn we heel flexibel en hebben voor ieder budget een passende oplossing op maat. U kunt hierbij denken aan het onderhouden van de gehele tuin voor een vaste prijs, op basis van gewerkte uren, een maximaal te besteden aantal uren per keer, maandelijks of alleen de gazonwerkzaamheden etc.

Indien u de tuin aan ons uitbesteed dragen wij zorg voor het onderhouden van de tuin en hoeft u er alleen nog maar van te genieten.

Tuinonderhoud tijdens uw vakantie

U gaat op vakantie om te relaxen, uit te rusten en de dagelijkse dingen achter u te laten. Wij kunnen tijdens uw vakantie het onderhoud van de tuin of het maaien voor ons rekening nemen. Als u dan terug bent kunt u nog heerlijk genieten van de tuin zonder er direct in aan het werk te moeten.

Achterstallig onderhoud

Heeft u door omstandigheden geen of minder aandacht gehad voor het onderhouden van de tuin. Is het hierdoor voor u niet meer te overzien. Dan kunnen wij hier een passende oplossing voor bieden. Door uw tuin een forse snoei- en onderhoud beurt te geven kunnen wij er weer nieuw leven in blazen. Vaak kan er met de nodige tijd, passie en energie nog een hele mooie tuin gerealiseerd worden.

Het onderhouden van de hagen

Om uw hagen in model te houden zodat ze niet te breed of te hoog worden, moeten ze 2 maal (eind juni+oktober) per seizoen weer in model geknipt worden. Wij bieden u de mogelijkheid om uw hagen mee te nemen in onze vaste knip ronde. U komt dan op onze lijst te staan en wordt dan gebeld eind juni + oktober voor een afspraak voor het inplannen van het knippen van uw hagen.

Wat kunnen wij voor u doen?

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen doen. Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Hoveniersbedrijf BTS
Zuiderstraat 11
9444 PJ Grolloo

Mobiel : 06-52094466
E-mail: info@hoveniersbedrijf-bts.nl

Instagram   Pinterest 
Volg ons ook op Social Media.

Neem contact op